FASILITETER

Vi er stolte av våre fasiliteter som lokaler, teknikk og parkering. Flere gjester fremhever den unike akustikken som gjør at selv med mange gjester er blir støy såpass dempet at det bidrar til en veldig fin atmosfære.

PARKERING

Det første du møter hos oss er en masse plass parkering og det er gratis.

LOKALER

Vi har en stor sal som egner seg til oppsett med runde bord, langbord og hestesko. En romslig foaje men tilhørenede avlastningsrom. Man kan ha nok avstand mellom gjester når det er påkrevet. Selvom salen er stor kan den gjøres veldig intim og fin med få gjester i måten vi designer lokalet på til ulike oppsett. Det er god kapasitet på toaletter.

TEKNIKK

Når dere skal arrangere et bryllup så har teknikk alt å si for en vellykket totalopplevelse. Hos oss møter du et fastinstallert høytaleranlegg og et fastmontert bildeanlegg, samt lysanlegg. Dette bidrar til en god lyd- og bildeopplevelse. Det vil være mulig for DJs og band å koble seg til vårt høyttaleranlegg. De kan også bruke sitt eget anlegg og spille i et mer dedikert område, for eksempel kun for de som danser. Så vil resten av gjestene oppleve å sitte i et mer dempet område av bryllupslokalet. Hos oss vil en enkel teknikkpakke være inkludert i prisen.

Smakfull mat og et godt utvalg med drikke er viktige faktorer for et vellykket selskap. Vi setter opp menyer tilpasset ditt selskap.

NOEN AV VÅRE FORNØYDE BRUDEPAR