Project Description

Jarlsberg Konferansesenter var helt perfekt for oss i forbindelse med valg av lokale til vårt bryllup 17.03.18. Alt var tilrettelagt, og alt var på stell fra første møte til vi mottok fakturaen. Jarlsberg konferansesenter er unikt da de kan stille med både servering, dekor, dekking, utrolig kvalitet på lyd og lys-anlegg samt romslig plass. Lokalet var rent og ryddig, og personalet var service innstilt og hyggelig. Vi valgte ett oppsett med runde border på festen, noen som jeg kan anbefale da det var lettere for gjestene å kommunisere med hverandre.

Noe som kanskje ikke så mange tenker på er det akustikken i rommene, og selv om Jarlsberg konferansesenter har en stor sal så vil det ikke oppleves som bråket da veggene er designet for å dempe støy.

Jeg valgt å legge litt ekstra tid inn i dekorering, og fikk kvelden før hengt opp vimpler og annet stæsh. Min søster fikset ballonger og noen andre detaljer på dagtid før bryllupet. Jeg må si det var ganske magisk å komme inn på Jarlsberg når alt var stelt i stand. Jarlsberg tok seg av dekorering av bordene etter samarbeid med oss, og jeg kunne ikke gjort det noe bedre selv. Vi var begge utrolig fornøyde med hele dagen, og var utrolig glad for at vi valgte å bruke litt ekstra på leie av lokalet.

Det som gjorde dagen ekstra bra var at vår store venneflokk og familie kunne samles, og alle kunne slappe av da Jarlsberg Konferansesenter hadde kontroll på alt. Man har nok av andre oppgaver å tenke på, så det var deilig at alle kunne sitte under festen og slappe av uten at familiemedlemmer måtte løpe frem og tilbake og fikse på ting.

Fotograf: Annaolette Visuals AS